Снимка: архив, Булфото
fallback

Най-вероятно изчезналата в Бургас медицинска сестра Валентина Иванова се е самоубила, като се е хвърлила в морето, предаде Нова телевизия.

24-годишната жена изчезна мистериозно на 15 април през нощта. Около 23,30 часа Валентина е слязла от такси в района Морската градина в Бургас. Оттогава жената е в неизвестност.

Последната информация от полицията е, че не се касае за умишлено престъпление, не се касае и за вътрешен и външен трафик.

Според разследващите 90% е сигурно, че става въпрос за самоубийство. Вероятно Валентина е скочила в морето от моста.

Това потвърждават и действията на общинските полицаи и на служителите на МВР, които през цялата нощ са обхождали района на Морската градина и на мостика с надеждата да открият тялото на младата жена. До момента няма открито тяло, заради което от полицията не могат да излязат и с официална информация.

От полицията търсят доказателства, които да покажат, че става въпрос за семеен конфликт между Валентина и баща й. Отхвърля се версията за конфликт между нея и приятеля й Валентин Георгиев, който е служител на специализираното звено СИГМА към областната дирекция на полицията в Бургас.

И приятелят на младата медицинска сестра, и нейният баща не желаят да се дава каквато и да е информация на медиите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Хе

преди 9 години

Не е първата жена, убита от гаджето си полицай. Не се научиха жените, че с полицаи и бандити си играят с огъня.

113

ужас

преди 10 години

а майката пенка момичето изчезва на 15 вечерта тя на 17 ми публкувала в профила си денят е прекрасен.не искали да се публикуват снимки на момичето никъде родителите.ами то май освен валката никой друг не я търси .

112

Ставри

преди 10 години

Подобните информации зоват усилено за промяна на законодателство и управление. Недопустимо е в 21 в. да бъдат предизвиквани от различни мотиви самоубийства, убийства и пр.Ние и без "само"изпълнения се топим от болести и нищета. Мизерията взема връх, нужна е ТОТАЛНА смяна от горе до долу на всичко !

fallback