Снимка: Нова телевизия
fallback

Измамени хора, на които им е била обещавана работа в чужбина, набиха управител на посредническата фирма, с която са сключили договор. Драмата се разиграла в Русе късно снощи, предава Нова телевизия.

Близо 30 души се срещнаха с управителя Андон Гинев, за да разберат защо бави заминаването им. Нервите на събралите се не издържаха и разговорът прерасна в бой.

Събралите се обясниха, че всеки един от тях има сключен договор с фирмата посредник, която трябвало да им намери работа във Великобритания. Много от сключените договори вече са изтекли, но хора така и не заминали за Острова. За услугата платили по 1200 лв.

Въпреки уплахата и заплахите управителят все пак успя да отговори на обвиненията. Гинев обясни, че фирмата му няма вина за случилото се, въпреки че всеки един от пострадалите е със сключен договор. Той даде и пример с един от участниците в свадата. Договорът му бил сключен на 26 декември миналата година и е изтекъл на 26 март тази година.

Събралите се обясниха, че дълго време не са могли да се свържат с управителя, тъй като той не отговарял нито по телефона, нито на електронната си поща. На въпрос на една от пострадалите жени Андон Гиндев дори отрече да познава посредничката, работила по сключването на договорите.

Саморазправата приключи с намесата на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Хайтов

преди 10 години

Аз, лично. Бих го линчувал.

66

Анонимен

преди 10 години

Крайно време беше

65

Анонимен

преди 10 години

Следващия път да го увесят на първия стълб за назидание!

fallback