Снимка: архив, БулФото
fallback

Двама сътрудници на EVN в Бургас са били нападнати и бити, съобщават от дружеството.

Те са извършвали регулярна техническа проверка на електромерно табло и електромер в жилищен блок в комплекс „Изгрев“ в града, при която откриват нерегламентирано присъединяване към електроразпределителната мрежа посредством кабел.

При последвалите действия за разкриване на нерегламентираното свързване сътрудниците на дружеството са били нападнати от двама души, които са им нанесли побой.

Пострадалите са преминали медицински прегледи в спешна помощ за установяване на нанесените телесни повреди. За инцидента е информирано и МВР.

От ЕVN България изразяват острото си възмущение и осъждат вандалския акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 10 години

До Шоп 25Напълно съм съгласен! Създала се е една САГН, която счита че има свръхправа да потребява, а да не плаща. Търсят си само формални поводи за да бягат от задължения. По правило, според мен, така постъпват хора, които имат пари за да платят това, което са потребили, но не искат да се ограничават в други неща, не искат да живеят по-скромно. Предполагам, че голямата част от истински бедните хора имат достойнство и си плащат сметките, освен ако не останат без нито един лев в джоба.

26

iznenada

преди 10 години

тъкмо си мислех ,че случката се е разиграла в Меден Рудник ..да ама не..Изгрев било хаха

25

Х

преди 10 години

Аз съм пенсионер с 32 години стаж в енергото.ЕРП-таможе да лъжат в средствата за вложени материали.С неправилно отчитане не,защото ако излъжат единия месец другия трябва да компенсират.Въпроса е в сключените договори за изкупуване на енергия от Марица 1 И 3, веи-та и соларни инсталации.Тока от тях е много по скъп а ЕРП са длъжни да го копуват.

fallback