Снимка: БТА
fallback

Осемдесет и пет годишна жена от русенското село Червена вода е била нападната и ухапана от два домашни питбула, съобщиха от полицията в Русе.

Инцидентът станал днес по обяд.

Жената отивала до магазина и минала покрай къщата, в чийто двор се разхождали двете кучета. Животните прескочили оградата и се нахвърлили върху Димитра Г., обясни синът й Милко Ненов, цитиран от БТА. На помощ се притекли двама работници от съседен строеж, които прогонили кучетата.

"Работим от месец на строежа. Кучетата са пуснати в двора, но не са били агресивни... Всичко стана много бързо", обясни единият от двамата работници - Деян Димов.

Жената е откарана от Спешна помощ в русенската болница с наранявания по лицето, ръцете и краката. От лечебното заведение обясниха, че е оперирана по спешност, но е в критично състояние и има опасност за живота й.

Следобед в Червена вода пристигна екип от общинския приют за безстопанствени животни, който упои двата питбула, за да ги прибере в приюта.

Образувано е досъдебно производство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

АЗ

преди 10 години

До Сдружение за защита Това сме го чували! Пълна глупост! Кучета нападат по улиците без дори да успееш на време да ги видиш, за какво дразнене става въпрос? Ама ако нахапят теб или децата ти, друга песен ще запееш. Сигурно и тогава ще кажеш колко са милички, така ли да го разбирам? Не ти го пожелавам, но на чужд гръб и 100 тояги са малко.

77

Анонимен

преди 10 години

Моля Ви , не споделяйте коментар ако не познавате тази порода !

76

Анонимна

преди 10 години

Аз бих сложила такова заглавие:" Безотговорен мъж стана причина възрастна жена да пострада от кучетата му"

fallback