Снимка: Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Джип падна в река Чая в района на Наречен, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пловдив.

Шофьорът на автомобила е загинал.

Малко след 8 часа на тел. 112. е съобщено, че на около 500 метра от града в посока Асеновград джип "Ландровър" се е преобърнал в реката.

Незабавно на мястото са изпратени водолази и пожарникари от РС ПБЗН-Асеновград, които след няколко часа успяха да извадят автомобила от бързотечащите води с дълбочина над 2 метра.

Специалистите са открили на шофьорското място труп на мъж с неустановена самоличност. Други пострадали няма.

Оглед на местопроизшествието извършват и служители от РУП-Асеновград, които разследват причините за настъпилия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

славка и георги

преди 10 години

Той изпълни своята мисия на земята и Всевишния го дари с вечен покой.За нас остава да скърбим за него и да сдрадаме от липста на добрия човек.Врчна му памет.

12

славка и георги

преди 10 години

Не пишете за хора ,които не познавате,защото дори сте нямали възможност да се доближите до тях.Познаваме Стефан и семейството му от 40 г.Изминаха трудни години с лишения и много труд за да постигнат това,което сега Вие виждате.Платиха със здравето и неспокойните си нощи.Помогнаха на много хора -болни и в нужда.Не отказаха помощ на никой ,който се обърна към тях.Дариха за много църкви и паралкиси и даже в този ден ,денят на инцидента Стефан бързаще да отиде ,за да дари средства за църквата.

11

онбашията

преди 10 години

и друг път съм го казвал - много са ви 300та лева дето ви дава бунака взел ви на работа. не виждате ли че има ограда но джипа я е помел

fallback