fallback

Общ преглед

Истински екшън се разигра в детска градина „Слънце” в Асеновград. Това се случи, след като персоналът в забавачницата алармира за син цвят на прясното мляко, което е доставено в градината тази сутрин.

Децата са консумирали продукта на закуска, а персоналът е забелязъл оттенъка на дъното на съда. 

„На място сме изпратили инспектори на агенцията, в момента тече проверка и на фирмата производител в село Домлян”, заяви пред Dnes.bg директорът на Агенцията по храните в Пловдив д-р Иван Шиков. 

По предварителна информация на дъното на съда е открито синьо кубче с отрова за мишки. 

Полицията е отцепила входа на детската градина. На място на екипи на здравната инспекция, лекари и токсиколози, както и кметът на Асеновград.

Децата се преглеждат, а родителите не се допускат до сградата. Първоначалната информация гласи, че от млякото са пили 100 деца.

До момента никое от тях, което е пило от млякото, няма признаци на отравяне.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

!

преди 10 години

Много грубо заглавие, съчинено от пълен бездарник и бездушник.Ужасявам се от подобни списвачи. Не мога да ги нарека журналисти. Те имат точно толкова общо с журналистиката, колкото баба ми с атомната енергетика. Екшън ще наричате тъпите американски филми, с които сте си натъпкали тиквите.

57

до родителите на дец

преди 10 години

веднага си намерете адвокат. никой под никакъв предлог няма право да диагностицира, преглежда и лекува Вашето дете, ако Вие не сте дали изрично съгласие за това. Бях потресен от гледката на плачещи, чакащи навън родители, които не знаеха какво точно се случва с децата им, приети в Клиниката по токсикология.И какво точно са им дали като антидот, без да вземат Вашето съгласие ?? Това е подсъдно, и Вие имате право да съдите учителките, сестрата в детската градина и лекарите, които са лекували детето Ви .

56

Kreti

преди 10 години

Някоя лелка иска да смени доставчика и сложила боята накрая след като децата са яли нормално мляко. Тя че получи бонус от новият доставчик.

fallback