Снимка: архив, Булфото
fallback

Банкерът Александър Александров, който бе намерен мъртъв вчера в Перник, е оставил предсмъртно писмо. 

Директорът на клона на Юробанк И Еф Джи - България е пожелал да бъде погребан в много тесен семеен кръг. По тялото няма следи от насилие, водеща е версията, че се е обесил.

Причините 40-годишният Александров да посегне на живота си не са финансови, категорични са от полицията.

Oще по темата
Според колеги на Александров напъследък той е имал здравословни проблеми и е излизал няколко пъти в болничен отпуск. Не е бил на работа и вчера.

Александър Александров е уважаван служител, ползвал се е с доверието на колеги и клиенти, твърдят от банковия клон.

Перничани съжаляват за него и все още не могат да повярват, че е посегнал на живота си, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

някаква си

преди 10 години

До Гошемного *** народ бе ей, първо не познавате човека а говорите и пишете само глупости!Помислете и за близките на този човек все пак.

16

Анонимен

преди 10 години

Ааа при станишев Гей Местан Козата е добре-страха от ГЕРБ изчезна и хората с песен на уста живеят,размножамат се и се бесят!!Е, понякога се стрелят,самозастрелват и самоубиват но какво от това нали живота е без страх ,от ГЕРБ !Важното е че така докато направят година тия ****али-крадци които управляват сега,в България няма дя остане млад човек ,а само пенсионери и тумби с мародерстващи *** по села и градове,оглозгващи всичко де що видят! България в следващите 5 години....

15

Анонимен

преди 10 години

Причината, този млад човек да посегне на живота си не е неизлечима болест, тя просто е следствие от средата в която е попаднал!!!! Всеки честен, образован и млад човек в България го чакат два изхода, единият е да се поболее а другият е терминала на летище София това е!!!

fallback