Снимка: архив, Reuters
fallback

29-годишна жена беше премазана от автобус тази сутрин в Гоце Делчев. Тя паднала от превозното средство по време на движение, предаде БНР.

Състоянието на жената е критично. Тя е настанена в отделението по реанимация в гоцеделчевската болница.

По първоначална информация автобусът, който се е движил по междуградската линия Гоце Делчев – Огняново, е бил препълнен. По време на движение вратата се отворила и жената паднала от превозното средство.

Автобусът премазал краката й.

Инцидентът е станал в района на кръговото кръстовище. Води се разследване по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

хммм

преди 10 години

Той шофьора вина може да няма, все пак сме модернизирани със западни машини не втора ми 4та или 5та ръка... :) Изобщо как минават технически прегледи тия автобуси, маршрутки и тн. идея си нямам, явно не съм в "бизнеса" за да знам, тайната на занаята. ***!

37

Tanq

преди 10 години

До Анонимен Ами да, да не се качат в автобуса работещите да няма с какво да отидат на работа и съответно да получат глоба (нали заплатите ни са големи), а ученищите да не ходят на училище. При положение, че всички те си плащат ежемесечно карти по 50-60лв (толкова бяха миналата година когато пътувах аз, сега може и повече да са). Ами нека пуснат два автобуса, хората си плащат не се возят аванта.

36

Анонимен

преди 10 години

На мен преди година една маршрутка ми мина през обувката, имах късмет, че мина само върху високата подметка по някакъв странен начин, но слава Богу!! Трябват по-строги мерки за движение на автомобили.

fallback