Общ преглед

Варненец откри и показа автентично писмо в бутилка, изплувало на офицерския плаж край морската ни столица.

Писмото е написано от трима: Петър, Анита и Николай, писано е от тях на 10 януари тази година и разкрива желанията им за новата година.

Какво пише в него:

Желанията са ни да можем да открием човека до себе си. Да са живи и здрави децата Ни/Ви и нека повярваме, че има чудеса!!!

Николай: Повече усмивки и обич!

Анита: Дори да умра, пак ще съм жива в сърцата на хората, а детето в моето сърце. Обичам двама души, обичайте и вие!

Петър: Живейте и обичайте!

При подобен случай само преди седмици англичанка, хвърлила послание в бутилка в Северно море преди 23 години, получи отговор от Холандия.

Зоуи Лемън пуснала бутилката в морето, когато пътувала с ферибот от Великобритания за Белгия през септември 1990 г. На Коледа тази година родителите й дали писмо, в което било поставено нейното послание и отговорът.

Нейното писмо гласяло: "Скъпи непознати, казвам се Зоуи Лемън. Ако ми отговорите, ще ме зарадвате. Аз съм на 10 години и обичам балета, свиря на флейта и на пиано. Имам хамстер и рибка".

Отговорът, който пък получила, гласи: "Скъпа Зоуи, вчера докато се разхождах със съпругата си по една от дигите в Остершелде и гледах отломките, изхвърлени от морето на брега, видях малка пластмасова бутилка с твоето послание и ти пиша".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар