Снимка: Булфото, архив
fallback

Намерено е тялото на 18-годишното момиче, което вчера се удави в река Искър, след като сама скочи от мост в град Роман, съобщиха от полицията.

Трупът е открит от водолазен екип близо до моста, след час и половина претърсване на реката.

Oще по темата
18-годишната Деница бе в неизвестност от вчера следобед, след като очевидци са я видели да скача от градския мост в реката.

Операцията по издирването на Деница е започнала малко преди 10:00 часа днес. Участъкът, който е трябвало да бъде претърсен, е бил поне 400 метра. Затруднения са създавали заблатеното корито, подводните ями и многото наноси.

При извършения оглед на моста, където е забелязано момичето, е открито портмоне с личната й карта.

Деница е живяла в едно от защитените жилища в Роман. Имала е семейство, което обаче не може да се грижи за нея. До последно вчера е била на училище, разказват съучениците й от 12 клас на романската гимназия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 10 години

Жалко за младото момиче.Очевидци е имало,но никой не я е спасил!Бог да я прости

12

преди 10 години

До Анонимен"Жалко за момичето, ама толкова ли нямахте снимка на Искър ами сте сложили снимка на Гребната в Пловдив? "te slagat samo iliustracii kym statiata :)

11

До 9

преди 10 години

Немисля че майката е виновна и ако е вината и е толко колкото и на бащата!Някои може ли да ми каже за какво са бащите? Надявам се не да мислите че е да произвеждат деца само, това ще е мюсюлманско мислене. Когато става въпрос за деца отговорността пада равно върху двамата родители!!!!

fallback