Снимка: архив, БТА
fallback

Четирима души пострадаха при тежка катастрофа по пътя Русе-Бяла, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Инцидентът е станал към 19.15 часа в района на ТИР-паркинг "Индийската колиба". Челно са се ударили "Фолксваген Голф" със софийска регистрация и "Опел" със силистренска регистрация.

Веднага на място са пристигнали две коли на Спешна помощ, които са откарали двамата шофьори и майка с дете на година и три месеца в русенската болница.

От лечебното заведение информираха, че детето е в добро състояние, без наранявания и ще се прибере вкъщи. Няма опасност за живота и на останалите пострадали, предаде БТА.

22-годишната А.Ч. е с рана на главата, 45-годишният Д. Д. и И. В. на 30 години са с травми на гърдите и корема, като тримата ще останат за лечение в русенската болница.

Движението в района на инцидента е затруднено, като се регулира от екипи на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Оффф

преди 10 години

Значи само да изясним - провинция се казва на районите извън (големите) градовете. Т.е и около Варна има провинция и около Пловдив и около Търново и т.н. А това, че някой от София е решил да вика на всичко извън столицата провинция ...., просто не знае значението на думата.

14

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 10 години

До Анонименонимника 14ПРИЯТЕЛЮ, ПАК НЕ МОГА ДА ТЕ РАЗБЕРА ,КАКВО ОБЩО ИМАТ ЛОШИТЕ ПЪТИЩА И СЛАБИТЕ ШОФЬОРИ С ШОПСКИЯ ДИАЛЕКТ . С КАКВО ЗА СЕЛЯНИНА Е ОБИДНО ТОВА ,ЧЕ Е ОТ СЕЛО И Ч, СТОЛИЦАТА Е ЕДНА И ТЯ ПО НЯКАКВА СЛУЧАЙНОСТ Е СОФИЯ. ОСТАНАЛОТО Е ПРОВАНС И ВЪВ ФРАНЦИЯ ИМА ПРОВАНС ,НО ТАМ ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ СА ГОРДИ С ТОВАК. САМО ,ЧЕ КАК ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ ,НЯКАКСИ СЕ ПРАВИШ ,ЧЕ НЕ ГО РАЗБИРАШ. ЗА ВСИЧКО СЪМ ТИ ВИНОВЕН АЗ. ДА ДЕ, АМА ЕДВА ЛИ

13

ЬВЕЙЬХАИД АЕ ОЕИЬИД

преди 10 години

ЗАЩО НЕ СЕ КАРАТЕ ФЕРАРИТАТАТАТА, ЯДЕТЕ ЧЕРНОТО ХАЙВЕРЧЕ А ДУМАТУ ЛОШОТИИ ТУКА БЪ!

fallback