Снимка: архив Булфото
fallback

Неизвестни са счупили две стъклени витрини на офиса на "Атака" в Русе, съобщи общинският съветник от партията Мирослав Славчев. Пораженията са били установени тази сутрин, а екип на полицията е направил оглед на място.

Това е втора вандалска проява срещу офиса в рамките на седмица и трета за три месеца, пише БТА.  "Вероятно това е организирана дейност. Нашата партия стои твърдо на една политическа позиция, която не се харесва на много хора", каза Славчев.

Той обясни, че пред офиса ще бъде поставено ново видеонаблюдение, ще се мисли и за жива охрана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 10 години

Сигурно някой *** страхлив атакист е размахвал лопати по форумите и някой е решил да му обясни че на лопата се отговаря с камък, обикновено ;). Тея са толкова *** и необразовани, че повече няма на къде ;). В цял свят хората си купуват фитнес уреди, те си купуват фитнесманяци ;). Какво ги правите тези яките пичове бе, атакистчета нежни? Или те ви правят нещо? :) Печелели рейтинг... Вааахахахахахахахахаха

18

Heinz Faust

преди 10 години

И като се има в предвид че този офис на Атака е на 200 метра от 1-во РПУ, и на също толкова от служба СОД. И това не е някакъв офис от сграда а е едно като хипермаркет изцяло на партията и отгоре като Била е окичено с големи букви Атака, като половината от това нещо е заето от портрета на Сидерчето, а другата половина пише "Без Атака няма победа"! Явно от този надпис са се вдъхновили ***, та го атакуват като го видят. След тоя референдум за земята няма да му остане ни билборд ни витрина.

17

Наблюдаващ

преди 10 години

До глория"... Рейтинга на патриотите от АТАКА и Волен Сидеров непрекъснато расте..."Затова ли и охраната на Сидеров и Чуколов расте? Да не преядат с народната любов...А колко са патриоти - всички видяхме вече с невъоръжено око.

fallback