Салахедин Бин Аладин. Снимка: МВР
fallback

СДВР издирва Салахедин Бин Аладин заради извършеното тежко криминално престъпление на територията на столицата. Мъжът нападна и намушка с нож 20-годишната Виктория Христова. От МВР съобщават, че търсеният мъж е на 20 години, родом от Алжир.

Хората, които имат информация къде може той  да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или да съобщят в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Oще по темата

При проведената специализирана полицейска операция до момента в столичните районни управления са отведени 62 души. 50 от тях са задържани с 24 часови мерки, 7 са настанени в Дома за временно настаняване на чужденци в Бусманци, с други 7 продължава работа за установяването им. Останалите са били пуснати след като самоличността им е била установена.

Както Dnes.bg съобщи, студентката беше нападната в нощта срещу събота в магазин на улица "Пиротска" в София, в който работела като продавачка. Момичето видяло, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал и намушкал с нож на няколко места.

Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина. Той е от арабски произход и към момента няма статут на бежанец, съобщи главният секретар на МВ Светлозар Лазаров. Влязъл е в страната преди няколко месеца.

Пострадалата Виктория е с няколко рани по лицето и шията, стабилизирана е в "Пирогов".
Заради нападението вчера близки на пострадалото момиче протестираха с искане МВР да вземе мерки за сигурността в центъра на София, където има засилено присъствие на бежанци.

Настанените в бежанския център във "Военна рампа" пък се обявиха срещу нападението над 20-годишната студентка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Анонимен

преди 10 години

За да не го открият досега, има няколко причини:1. Осигурен меу е коридор за напускане на страната.2. Същото това лице е част от организирана група, която му осигурява прикритие.3. Наръгано е обикновено българско момиче и полициата няма мотив да го търси достатъчно настойчиво. Дали щеше да бъде същото, ако беше наръгал или изнасилил дъщерята на някой от тези,които сега реват за толерантност.

89

Deathstalker

преди 10 години

А чий го барахте цели три дни бе, ушаци посрани, та чак сега ОФИЦИАЛНО му публикувате снимката?! Чакахте го да духне зад граница ли, та да не ви се налага да си размърдате дебелите трътки? Толкова сте некадърни, че някой да ви опъне отзад, пак няма да можете да го заловите!

88

Анонимен

преди 10 години

Да се моли полицията да го открие, защото народа ще го съди по други закони!!!

fallback