Снимка: архив, Булфото
fallback

Очаквани от лекарите усложнения са се появили в състоянието на наръгания с нож Искрен, съобщиха от Университетската болница в Пловдив.

Две стрес язви на дванайсетопръстника, които се получават при шокови състояния на организма, са били зашити снощи, а операцията на момчето е била направена след свикан медицински консилиум, който да обсъди състоянието му и да реши какви мерки да се вземат за лечението на тийнейджъра.

Oще по темата

Състоянието на Искрен в момента е стабилизирано и той се възстановява, обявиха пред "Фокус" лекуващите го лекари.

16-годишното момче повече от седмица се бори за живота си, след като на 23 октомври неговият съученик - 16-годишният Иван Генчев го намушка 12 пъти с нож.

След кървавата свада тийнейджърът е в болница с поражения на белия дроб, панкреаса, стомаха, червата и черния дроб.

Разследващите установиха, че скандалът между двамата избухнал заради откраднатото портмоне на Искрен от страна на Иван, който е в ареста с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 10 години

Каквато и да е причината,много жестока постъпка.Като няма свидетел,трудно може да се докаже самоотбрана.Много са ударите,дано момчето да се оправи.

3

до 3

преди 10 години

Абсолютно съм съгласен..какво дете какви 5 лева...да наръгаш 12 пъти друго човешко същество си е животинска жестокост...да отива в затвора и да се учи на труд и уважение, защото повече от ясно е,че му лиспва много!!

2

AIMILIVS

преди 10 години

Тц тц тц какви долни и гнусни *** има в тая държава , номер 1ви , как може да оправдаваш човек , който е наръгаал друг човек 12 пъти , ако ще ятаган да е имал другия и да е син на британската кралица , ти чуваш ли се какво говориш , а се намират и кететени да те подкрепят , когато наръгаш 12 пъти човек , ти спираш да бъдеш дете и изобщо човек ,който има права , *** като теб трябва да се държат в лудница на жълти вестници и сух хляб.

fallback