Мястото на тежката катастрофа. Снимка: Булфото
fallback

Трима души са откарани в болницата след тежката катастрофа, която стана тази сутрин на автомагистрала “Хемус”.

Най-тежко е състоянието на 30-годишна жена, която е със сериозни травми по главата и тялото.
С фрактури на крайниците в болницата “Света Анна” във Варна са постъпили още една жена и един мъж. И тримата са пътували в шкодата, като на място е загинал шофьорът на автомобила.

В другата кола, участник в сблъсъка, е имало двама души, но те не са пострадали.

Както Dnes.bg съобщи, зверската катастрофа стана тази сутрин между Шкода и БМВ на магистрала „Хемус“, между пътен възел „Суворово“ и пътен възел „Неофит Рилски“ в посока Шумен.

Районът все още се разчиства и се  извършват процесуално-следствени действия, а участъкът е затворена за движение. Автомобилите се пренасочват през ГП 4 (стария път).

Причините за пътния инцидент все още се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Христов

преди 10 години

Всичко идва от възпитанието на хората , трябва да се инвестира в образование а не с повишаване на глоби . Възпитания културен човек никога не би нарушавал правилата !!!

12

Kitodar

преди 10 години

До aaaЕ ти се изказа ... Като има КАТ по пътищата било предпоставка за рушвети , като няма дай да ги съдим, а никой не се замисля - Я по-добре да спазвам ограниченията и да карам разумно. Тогава вероятнста от катастрофи ще е в пъти по малка.

11

Анонимен

преди 10 години

КАТ, МВР, БСП Това са виновниците за всички ПТП та. Но те го правят умишлено защото са свикнали да УБИВАТ .. Да ги оставим с бежанците ...Ние към западните държави.

fallback