Снимка: Impact Press Group
fallback

Общ преглед

Броят на бежанците, настанени във временния лагер край Харманли, достигна 167 души, повечето от които сирийци, съобщиха от Областна администрация на Хасково.

Снощи от разпределителния център в Елхово са били транспортирани още 51 души.

Oще по темата
От спешното откриване на временния лагер от затворен тип в бившите казарми на Харманли до днес средно на денонощие там се настаняват над 50 бежанци, сред които и семейства с малки деца.

450 места е капацитетът на лагера, в който са разположени 80 фургона. В тях има ток и вода, оборудвани са с най-нужното – легла, кухненски бокс и баня с тоалетна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Нели Тонева

преди 10 години

До УжасенаБолни мозъци...особено когато става въпрос за религии...и какво като страната ни в момента е християнска...и какво общо имат тези нещастни хора с нашето икономическо положение,с всичките ни неразбории...Единственият път по суша към Европа е БГ и Гърция,друг няма...а най важното е че тези пора не искат нищо друго,освен да отпътуват на Запад,те знаят колко струваме.Ние сме гаден народ...добре че Левски и Ботев не могат да видят докъде сме я докарали.

119

Ангел

преди 10 години

За мизерстващите българи някой от еврейските ни правителства след преврата дали толкова се е старал като сега.За тия емигранти "бежанци" дето си държат парите в турските банки и чакат всичко от нас коментарите са излишни.

118

vse oshte mi puka

преди 10 години

А жените и децата са едно много добро прикритие. И не е известно тези деца дали няма да се превърнат след 5-10 години в онези англичани и французи с известните на всички атентати.

fallback