Снимка: Булфото
fallback

Въвежда се ограничение от 60 км/ч в двете посоки на АМ "Тракия" при виадукта на км 67, съобщава Агенция "Пътна инфраструктура". Ограничението е поради извършването на ремонтни дейности.

Отново по магистрала "Тракия", в област София, в тунел "Траянови врата" - лява тръба (по посока Пловдив - София) до 14.00 часа днес в района на тунела ще бъде въвеждана временна организация на движението за светлата част на денонощието. Движението на МПС ще бъде затваряно за една от лентите за движение и пренасочвано в съседната.

В област Пазарджик на км 80+900 ляво до км 90+000 ляво по посока София поради ремонт се затварят интензивната и аварийната ленти. Движението ще се извършва по изпреварващата лента .

Алтернативният маршрут в посока София - Пловдив се отбива от АМ "Тракия" при пътен възел "Мирово" по главен път I-8 София - Пловдив, през Момин проход, Костенец, Белово до Септември. От Септември по път III-8402 Септември - Виноградец, през селата Злокучене, Карабунар и Виноградец до пътен възел "Церово", откъдето се включва в АМ "Тракия".

В посока Пловдив - София движението се отбива от АМ "Тракия" при пътен възел "Церово" по път III-8402 Септември -Виноградец, през селата Виноградец, Злокучене до Септември. От Септември по главен път I-8 София - Пловдив през Белово, Костенец, Момин проход до пътен възел "Мирово" и включване в АМ "Тракия".

Затворени за всички МПС са проходите "Златишки", "Върбишки", "Дюлински", а в проходите "Айтоски", "Вратник", "Шипка" и "Петрохан" има ограничения за тежкотоварни автомобили. Отворени са всички останали проходи, като само в "Твърдица - Елена" и забранено движението на МПС над 10 тона, отчитат още от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback