Снимка: Булфото

Продължават ремонтите на пътните платна в някои участъци на магистралите в страната, съобщиха от МВР.

За лявата тръба /посока Пловдив - София/ на тунел "Траянови врата" до 13 септември движението ще бъде затваряно за една от лентите и пренасочвано в съседната. На АМ "Тракия" в област Пазарджик се извършват ремонтни работи на дясното пътно платно в посока Пловдив. Движението се пренасочва от дясното в лявото платно.

За подобряване пропускателната способност се забранява движението на товарни автомобили над 12 тона /включително с ремаркета и полуремаркета/ в посока от Пловдив за София. Движението се осъществява по обходен маршрут.

Продължава ремонтът и на пътната настилка на виадукт "Елешница" на АМ "Хемус". Изцяло е затворено лявото пътно платно по посока София - Варна. Движението се осъществява двупосочно в другото пътно платно.

На АМ "Люлин" е ограничено движението в активната дясна лента в дясната тръба на първи тунел в посока Перник, както и в лявата тръба посока София, поради извършване на аварийно-ремонтни работи. Движението на МПС е пренасочено в изпреварващата лента.

В участъка Харманли-Любимец на АМ "Марица" също се извършват дейности в върху аварийната лента, но се работи без отбиване на движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase