fallback

Общ преглед

Надписи със спрей и издълбани имена от няколко дни се виждат върху стеблото и клоните на близо 700-годишния старозагорски чинар в парк "Бедечка", алармират от Граждански клуб "ЛИПА".

Не са пожалени и съседните млади чинари. Дори скоро монтираната от общината информационна табела също е надраскана.

От Гражданския клуб настояват контролните органи - полиция, прокуратура, РИОСВ и общината, да се самосезират по случая.

Със случая е запознат и кметът на общината Живко Тодоров, който разпореди незабавна проверка по случая, както и поръча да се намери възможност за инсталиране на СОТ и видеонаблюдение край чинара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

batevale

преди 10 години

Ако има въведен вечерен час за непълнолетните и съответен контрол ,ще се решат няколко проблема: Децата ще имат повече време за смислени неща;Силно ще намалее вандализма из грдовете и селата;Ще се забави скоростта ,с която затъпява нацията ни.........Поне аз мисля така....

82

C.I.

преди 10 години

Освен да се самосезират гореспоменатите и да се инсталира видеонаблюдение и т.н. ми се струва за нужно да се помисли какво ги е накарало тея хора да го направят това. В училище някой учи ли ги на морал? Успяват ли да ги заинтригуват за да учат децата с желание? че и още много въпроси - вместо да се предприемат мерки само както винаги се надявам да се търси първопричината, че в тая кьорава държава сами си се изпуснахме та има толкова *** измежду нас.

81

системата

преди 10 години

ПРЕКАЛЕНАТА СЛОБОДИЯ,ТЕРОРИЗИРА ОТГОВОРНОСТТА И ЗАТРИВА ДЪРЖАВАТА!....но това вече не важи за територията "България"!

fallback