Снимка: Булфото, архив
fallback

Малкият Стефан, който падна от ексалатор във варненски мол, все още е в медикаментозна кома и на командно дишане, съобщиха лекуващи доктори от болницата „Света Анна”, където е настанено детето.

Добрата новина е, че прегледът със скенер установил, че първи шиен прешлен не е счупен, което означава, че няма да се получи мозъчен оток.

Oще по темата
По думите на специалистите днес ще бъдат извършени три травматологични операции на момченцето.

Докторите се надяват състоянието на Стефан да се подобри и той да е в съзнание за четвъртия си рожден ден, който е след 6 дни.

Припомняме, че детето падна от 10 метра височина в сряда от ескалатор в Гранд мол-Варна. Детето се хванало за движещия се гумен парапет, който го повлякъл и прекатурил през ескалатора.

То беше откарано в болницата в критично състояние с контузия на черепа, счупени ребра и множество наранявания по тялото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Е га ти държавата

преди 10 години

Дай Боже, слънчичето да се оправи, пък кой виновен, кой не- важен е единствено добрият край! Кураж на родителите, с пожелание на четвъртия рожден ден да целунат момченцето си и да загърбят лошото в миналото... Късмет, Стефчо!!!

25

CH

преди 10 години

До 285По твоята логика родителите да не си дават децата и на детска градина, да не ги пращат и на училище а да си ги вържат за полите и цял живот до тях, че да не стане нещо. Каква е разликата дали детето е в детски кът или детска градина айде обясни ми, ама нали трябва да напишеш някое злобно коментарче в стил "голям съм разбирач и моралист" че да ти грейне дребната злобна душица.

24

мак

преди 10 години

Стискам палци на малкия Стефчо. Не обвинявам родителите, а хора от детския кът, които не са наясно, в какво се състои грижа за малки деца.

fallback