Снимка: архив, Булфото
fallback

Жена на 69 години е с опасност за живота, след като е била блъсната от автобус на градския транспорт във Варна, движещ се по линия №18.

Пострадалата е в шоковата зала на болницата „Света Анна” с фрактура на черепа, а лекарите се борят за живота й, съобщиха от полицията. 

Злополучният инцидент се разиграл тази сутрин около 10.45 часа на кръстовището между бул. "Владислав Варненчик" и бул. "Съборни".

При зелен сигнал на светофара, правейки ляв завой автобусът блъснал възрастната жена, която преминавала по пешеходната пътека.

Разследването на случая тече и в момента, а мястото на инцидента е отцепено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

МладГражданин

преди 10 години

До до млад гражданинБърза работа нямам, и ако съм шофьор какво, има си правила и закони , които трябва да се спазват независимо дали си най-жалката плюнка в града или намазана филия. Който не ги спазва ще си понесе наказанията, дали от определени органи, дали от нас , като пешеходци или от папата, кой ти казва?! ПРАВИЛАТА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

20

Млад мениджей

преди 10 години

Правете път на хората дори и да са нарушители не минавайте през тях!

19

Анонимен

преди 10 години

Не съм била там и не знам кога за кого е зелено и червено, но преди няколко дни на оживено кръстовище две баби и един дядо минаха на червено. Колкото до пешеходните пътеки, мен в 90 % от случаите ми дават път, чудно ми е вие в кой град пресичате, че не ви спират.

fallback