Снимка: Булфото, архив
fallback

Мъж на 27-години е загинал от токов удар по време на работа във Варна.

Малко след 17.00 часа вчера е получен сигналът за инцидента,съобщи Ивана Милева, говорител на Областната дирекция на МВР-Варна, цитирана от „Фокус“.

Изпратеният на мястото на инцидента екип на Спешна помощ е констатирал смъртта на мъжа.
Няма данни за престъпление.

По случая е образувано досъдебно производство.

Мъжът е бил техник към кабелен оператор.

Инцидентът е станал на улица „Райко Блъсков” във Варна, уточни Милева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Галя Стоева

преди 10 години

До SephoraСтига глупости! Момчето е завършило електротехника. Не е някакъв хванат от улицата! Оставете го да почива в мир, стига го "чоплихте"!

11

Sephora

преди 10 години

В БГ всеки може да бъде назначен за техник, но има ли необходимото об-ние или не...давай...пък каквото стане.Не само, че трябва да се преминал необходимото обучение, но и то да е със срок и след това да се минава изпити. Жалко, че млади хора си отиват, ей така от немърливост Заради един такъв пишман майстор, който беше работил на предходния етап от строителните работи, млад мъж загина след сватбата си и не можа да види нереденото си дете.Фонтана н цен. на С.,засмуканото в басейна дете..все майст

10

Лека му пръст

преди 10 години

В Днес плюс е писано по-подробно. Собственичката е поискала да смени кабелния оператор от БЛИЗОО на МСАТ. Използуван е външен кабел на Близоо. Но не пише дали токът е от кабела или от телевизора. Собственичката е предупредила, че по кабела има ток. Най-вероятното е, техникът яко да се замасил неволно, за да протече толкова силин ток през него. Лека му пръст на момчето. В разстояние на година, МСАТ губи вече двама техника. Най-вероятно е безотговорно офазяване на телевизора или кабела.

fallback