fallback

Общ преглед

Момченце на 10 години от варненския кв. "Виница" боядиса мече от зоопарка в синьо.

С група деца на неговата възраст то решило да се позабавлява, застанало на перилата на клетката, държало в ръка флакон със синя боя за рисуване на графити и го хвърлило при животните.

Свобода видяла предмета, отишла към него и го ударила с лапа. Опаковката буквално избухнала в муцуната й, а част от флакона я ударил в едното око.

Сега животното е боядисано, с възпалено око и подута муцуна. Лекарите са й предписали антибиотици и в момента обсъждат с какво да я почистят, тъй като в случая трябва да се използва безвреден за здравето й препарат.

"Толкова е силна тази боя, че дори стените по клетката не могат да се изчистят така лесно", коментира управителката на зоопарка Иванка Стоянова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

164

Дядо Цоко

преди 10 години

До vladyГероите бяха трима. Единият мечката го уби на место, другият умря от гангрена, дето мечката му скъса ръката като на муха, а третият още обикаля и вика "Има-има... Няма-няма!".А това келешче от Виница... *а селската му пръчка. До 1974 бяха село, изведнъж станаха големите граждани и вече не можеш и копче да им речеш! Аз затова съм толкова зле настроен към безконтролното разрастване на градовете.

163

???

преди 10 години

това малко лайненце, да го хванеш и да го боядисаш целия в розова - татус

162

deni

преди 10 години

Аз не разбрах глоба за родителите ще има ли ? Що за *** трябва да си за да дадеш на 10 годишния си *** спрей за графити?! Тоз спрей могат да му го дават у тях, не и навън ... Потресена съм от начина по който се възпитават децата в днешно време или по-точно - не намират за нужно да се възпитават. Проблема не се е породил в близките години. Тук говорим за 1-2 поколения назад зле възпитани хора.

fallback