Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Задържани са двама мъже, нарушавали обществения ред и спокойствието на охраняем плаж "Река Вая". Сигналът е подаден от почиващи на пясъчната ивица, съобщиха от полицията в Бургас.

Задържаните са били в компания с още осем души, сред които две жени. Всички те са къмпингуващи в местността "Иракли".

Мъжете са били в нетрезво състояние, съблекли са се чисто голи и са нарушавали спокойствието на плажа. Двама от компанията - на 23 и 21 години, са счупили антена на мобилна станция, монтирана върху служебен полицейски автомобил, собственост на ОД на МВР - Бургас. Задържани са за срок от 24 часа.

От няколко дни мъжете къмпингуват в местността "Иракли". Вдигат шум, пречат на туристите. Семейства с малки деца напуснаха ивицата заради скандалното поведение на пияните  нудисти, каза Вихрен Кюркчиев, управител на фирмата, която стопанисва морски плаж "Река Вая". От община Несебър казаха, че къмпингуването в местността "Иракли" е абсолютно забранено.

Палатките там се разполагат и върху чужди частни имоти. От Инициативния комитет на собственици на земи в Иракли, вчера сигнализираха, че къмпингуващи палят огньове и  създават реална опасност от пожар в защитената местност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Мей-мей

преди 10 години

Отдавна не ходя на курорт в България.Навсякъде са същите простотии.

19

do 20

преди 10 години

Пълни глупости пишеш, по Иракли и подобни места никога не се е стигало до боища като изключим отделни групи наркомани БРАТЛЕЕЕ КОП*ЛЕЕ които определено тормозят всичко живо от 6 до 60 години с тяхната простотия. Хората които пият, свирят и крещят ги има винаги по тези места, но по някое време нещата се кротват вечерта. Такива *** по-добре да ги няма не само на Иракли ами където и да е. Последно са налазили Карадере..

18

АЛ

преди 10 години

Teзи явно са от "интелигентните". Спестили са някой лев от "протестите" в София и са отишли да вилнеят на морето.

fallback