Снимка: архив, Булфото
fallback

Жена се удави в морето край южния плаж във Варна, съобщи д-р Иван Иванов, управител на ДКЦ 1 "Света Клементина", който отговаря за медицинското обслужване на плажовете. Инцидентът е станал в тази сутрин в 8,40 часа при жълт флаг и леко бурно море.

Жената е плувала навътре в морето, след шамандурите, изведнъж е подала сигнал за помощ и внезапно потънала. Веднага е извадена от спасителите.

Медицинските екипи са приложили пълна реанимация, но жената е била извадена мъртва от водата. Тя е на видима възраст около 50 години и с тегло около 110 кг. Самоличността й още не е установена, каза д-р Иванов.

Лекарите предполагат, че е получила сърдечен пристъп, но причината за смъртта ще бъде установена след извършването на аутопсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

spasitel

преди 10 години

jenata ne se odavi,dori ne e potynala..momchetata si q iskaraxa navreme,malko predi brega obyrna ochite i pripadna..lekarite q svestixa..i sled minutka dve, izleze pqna ot ustata i tova beshe...lineikata doide sled 23 minuti ;)

13

adi

преди 10 години

В изречението: "Жената се е удавила, защото си е позволила, да си повярва." , имам предвид, че е пренебрегнала правилата за безопасност.

12

E

преди 10 години

До adiИ защо да са прости хората. 100 кг. човек си е дебел, от където и да го погледнеш, още повече 100 кг жена. Това, че вината не е нейна, че не е от лакомия, а има хормонален проблем е отделен въпрос. Те хората от къде да знаят, не го пише на челото й. И аз имам медицински проблем, който ми се отразява на външния вид, но на никого не се сърдя ако чуя негативни коментари. Не става въпрос за наднормено тегло, друг е проблемът, но така или иначе, грозното си е грозно. Красиво не можеш да го наречеш, нито можеш да се сърдиш на хората, че не те харесват.Носиш си кръста, търсиш решение на п

fallback