Снимка: Dnes.bg
fallback

Със скандирания "Мафията вън" и "Кой не скача е червен" протестиращи блокираха автомагистрала "Тракия" на 119 км до Пловдив. Те искат оставката на правителството. Хората са недоволни от политиката на кабинета на Пламен Орешарски. До момента са се събрали около 120 души.

Движението е спряно от 10.30 часа и се очаква блокадата да продължи до 12.00 часа. На място са пристигнали и два автобуса с фенове на Локомотив Пловдив. Всички те твърдят, че сами са си платили по два лева за да дойдат до магистралата. През последните три дни протестиращите в града под тепетата окопираха и гарата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

До Аеций

преди 10 години

Измяна? На какво? На комунизма, на мафията? Измяна на олигархията? Измяна на корупцията, на беднотията, на мафиотщината? Измяна на емиграцията на млади интелигентни българи в чужбина? Имяна на двойния стандарт към българи и националисти, от една страна и комунисти и *** от друга? Имзяна на Деян Пеевски? Измяна на тихото примирие и съгласие да ни крадат ломунистите още 70 години? Измяна на страха да си кажем мнението и да ги заплюем и отсвирим публично? измяна на КГБ? Измяна на турцизацията?

106

Аеций

преди 10 години

До Хунска ордаХунската орда стигна чак до Каталунските полета. Там едни яки мъжаги, целите в червено, предвождани от родения в Дуросторум (Силистра) Аеций (Еций), ги разбиха и остатъците от хуните се разбягаха. Това - от Историята.От настоящето: Не си заголвай ***, да не му се случи нещо! Попадаш под ударите на Закона. Може да ти струва затвор от 10 до 20 г., доживотен затвор или доживотен затвор беззамяна. (НК, Глава I, Раздел I - Измяна, чл.95). Ясно?

105

безпристрастен

преди 10 години

С какво обикновенният човек е виновен, за да страда от малоумието на шепа мързели.протестирайте там, кадето са осраните политици.стига терор над обикновенният човек

fallback