Снимка: Булфото
fallback

Избирателната активност на частичните местни избори за кмет във Варна към 17.30 часа е 18.35 процента, съобщи БТА, позовавайки се на зам.-председателя на Общинската избирателна комисия /ОИК/ Кристиян Богоев. Правото си на глас са упражнили едва 53 539 от имащите право на глас 289 375.

Най-висока е активността в район "Приморски" - 20.82 процента, а в населените места на територията на общината в село Звездица - 25.81 на сто.

В ОИК са постъпили няколко сигнала за нарушения, някои от които от политически партии, като повечето от тях се проверяват и от органите на МВР. Друга част от сигналите са неоснователни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Adiito0

преди 10 години

И ГЕРБ пак се опитаха да хвърлят някакви слухове за Атака, че били пращали деца да раздават агитационни флаери, но естествено слуховете се оказаха неверни. Но се опитаха да опорочат изборния ден. Сега обаче с тези назначения... Не съм много сигурна дали нещата действително не са опорочени.

12

варна

преди 10 години

До Анонимен: Нормално който плаща той поръчва музиката, така е навсякъде парите командват света а *** да свикват.

11

абе

преди 10 години

абе хората искат промяна бе !! не го ли разбрахте това ???? да повтарям за вас глухите и слепите - П-Р-О-М-Я-Н-А !!! това е ! промяна не се гради върху старото, върху гласуването и/или не гласуването, промяната става с промяна на мисленето, начина на живот, УВИ не става от днес за утре....

fallback