Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Варненски ученик на 14 години е в Токсикологията на Военноморска болница заради препиване с алкохол, съобщиха оттам. Пациентът е добре и няма опасност за живота му, уточниха от здравното заведение. Момчето решило да се почерпи, след като приключили учебните часове.

Надигнало няколко чаши и припаднало, обясниха токсиколози, които са го приели по спешност в клиниката. Състоянието му е стабилизирано и най-вероятно още утре момчето ще се прибере у дома си.

През последните три дни през Токсикологията на Военноморска болница – Варна са преминали двама чужденци, прекалили с алкохола. Единият е от Германия, а другият – от Румъния, на по 18 години.

Друг пациент, също чужденец, е бил под грижите на специалистите заради употреба на голямо количество марихуана.За същия период докторите са спасили и трима души, посегнали на живота си, като сред тях е било и момиче на 14 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

слона

преди 10 години

Къде са му родителите на този??

13

Анонимен

преди 10 години

Мдааа,иде бодра смяна.Диваци балкански.

12

ЗеленПалец

преди 10 години

Само не си представям този "прекалилия" с марихуана хахахахаххахахахахахаха Докторите ли го измислиха това или вие "журналистите"?

fallback