Снимка: Bulphoto
fallback

66-годишен жител на село Глава загина, след като каруцата, в която се возеше, бе ударена от лек автомобил, съобщи Дарик.

На 4 май около 21,40 часа на четвъртокласен път между град Койнаре и село Глава лек автомобил Сузуки "Гранд Витара", управляван от 33-годишен жител на Кнежа, при шофиране с несъобразена скорост и неспазване на необходимата дистанция е блъснал в задната част движещият се пред него конски впряг.

В каруцата са се возили двама мъже от село Глава, като 66-годишният е починал на място, а синът му, 36-годишен, е транспортиран в Спешна медицинска помощ - Червен бряг с охлузни рани. Оказана му е медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.

Тестът за алкохол на шофьора е отрицателен.

Извършен е оглед на местопроизшествието и лекият автомобил е иззет за извършване на допълнителни процедуално-следствени действия.

Уведомен е прокурор. Разследващ полицай продължава работа за престъпление по чл. 343, ал.1, буква "в" във връзка чл. 342 от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Глъвъ

преди 10 години

Дано пукне и другата "гад" от каручката :))

21

до Жо от driv3r

преди 10 години

Бил съм на доста. И точно тази еднозначна гледна точка ме е дразнела винаги. Не мисля обаче,че това е правилния форум да бъдат дискутирани тези неща в детайли. ;-)Успех ти пожелавам!

20

az

преди 10 години

Bulgarski *** na kola

fallback