Снимка: Bulphoto
fallback

Шестима души, сред които и полицай, са задържани след операция на ГДБОП, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Служителите на ГДБОП съвместно с техните колеги от Велико Търново, областните дирекции във Велико Търново и Търговище и Дирекция „Вътрешна сигурност” са арестували трима на бензиностанция в района на Търговище. Това са Т.М. (32 г.) от град Стражица - служител на МВР, Д.С. (33 г.) също от Стражица - криминално проявен за обсебване, и М.И. (34 г.) от Велико Търново - криминално проявен за кражба. При обиск в тях били открити около 450 грама марихуана. При последвалите претърсвания в домовете им са намерени 8 грама амфетамин, 8 грама марихуана и електронна везна.

Същевременно било извършено претърсване в домовете на още трима мъже, имащи отношение към престъпната дейност - И.Р. (23 г.), криминално проявен за държане на наркотични вещества, А.К. (34 г.) от Горна Оряховица, криминално проявен и осъждан за ползване на фалшива шофьорска книжка и управление на автомобил в срока на административно наказание - лишаване от право на управление, и Т.М. (30 г.) от Трявна, криминално проявен за кражби и държане на наркотични вещества. Открити са около 230 грама марихуана, 850 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, лекарствени средства, медикаменти, химически вещества, препарати, колби, епруветки, охладители, съдове и приспособления, използвани за производство на метамфетамин в домашни условия, над 200 блистера „Судафед”, няколко отделни дози амфетамин и саморъчно свито топче с марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжната прокуратура във Велико Търново. Действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Кори

преди 11 години

Така .. сега само да кажа, че 32-годишният полицай не е Т.М. а е М.Т. забелязах,че във всяка една преса е написано обратно и се чудя защо.Аз го познавам от около 10 години и това съвсем не е първото му провинение, преди година беше уволнен дисциплинарно(заради друго престъпление),но след това спечели делото в съда и го назначиха отново, но в друг град.Този човек просто си го търсеше,но така става,когато и татко му е полицай,мислят си че са недосегаеми, а между другото и аз мисля така.

31

морски

преди 11 години

До Гласоподавател Тиии нормален ли си, той си ги подслушва за да е подготвен с компроматна войан за изборите. А другите подслушвания, всички ли трябва да с *** че носят 20 телефона и въртят 50 карти и да си гукат всичко по тях.... големи доказателства, как майка му се карала що не взел хляб

30

Анонимен

преди 11 години

за 31Клати кайсиите зад ***,***!

fallback