Снимка: Булфото
fallback

Румънски и руски туристи ще напълнят курортните комплекси по българското Черноморие за Великденските празници, обяви доц.Стоян Маринов, член на Управителния съвет на Варненската туристическата камара.

По думите му най-атрактивни за гостите са хотелите, които разполагат със СПА центрове. Маринов уточни, че очаква през това лято броят на гостите от северната ни съседка да остане на същото ниво както през 2012 г., като има шанс за увеличение с 1-2 процента.

Туристическият експерт бе категоричен, че протестите в страната не са понижили записванията за летните почивки. По думите му няма оплаквания от хотелиери за анулиране на заявки.

По традиция лятото ще отвори и значителен брой работни места по морето. Фирмите търсят основно сервитьори, бармани и пикола. За работещи на рецепция има изискване кандидатите да владеят поне два чужди езика.

За работодателите голям интерес представляват кадрите, които знаят руски език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Тракиец турчин

преди 11 години

До ТРАКИйциславяните не са *** *** произлизат от земите на персите от където произлизат и тракийците хахахахахахахахаааах тракиец - магал

72

плажкотешка тоалетна

преди 11 години

На БГ черноморието освен за секс-туризъм за друго не се ходи.Всичко е мръсно, по чаршафите има спе****, морето е мръсно. Във Варна и Бургас плуват фекалии във водата. Обслужването е повече от отвратително. Никакво уважение към туриста и почиващия. Местните са алчни, храната е гадна и дори понякога негодна. Лъжливи търговци има навсякъде. Пълно е с мутри селски гларуси и биячи които те заплашват с бой без нищо да им правиш. Плажа не се чисти.Още ли искате?

71

туризъм

преди 11 години

Какво да ни е черноморието питам аз - след като ние си го унищожаваме..знаете ли колко пари се наливат тук - за да дойдат ей такива като вас и да си плащат пакет от 30лв. - всичко включено и да ми държи тон защо не съм му осигурила това и онова...добре, че е туризма, и добре, че са хората дето идват тука, че иначе такива с вашето мислене да са изчезнали до сега заедно с държавата ни !!!!

fallback