Арестът на 36-годишният мъж. Снимка: БТА

Мъжът, който въртя около 20 минути бесни кръгчета пред сградата на община Сливен тази сутрин е със сериозни психически отклонения, съобщават от полицията в града.

36-годишният мъж, който е от Сливен, се води на отчет в психодиспансера в града. Многократно е лекуван в различни психиатрични заведения в страната.

Още по темата
Свидетелството му за управление на МПС е отнето по здравословни причини в КАТ-Сливен. Уведомена е районната прокуратура.

Направено е предложение за настаняване в психиатрично заведение. Ще бъде започнато досъдебно производство за хулиганство.

Мъжът шофираше тази сутрин лудежки в продължение на 20 минути на площада пред общината и създаде реална опасност да блъсне някого от събралите се хора. По някое време мъжът спря колата пред входа на общината, но категорично отказа да излезе и се наложи полицаите да строшат един от прозорците на авотомобила, за да го изкарат.

От двете страни на колата пише „Цветано–оф” и „Цацаров”, отзад „Дянк –оф”, на предното стъкло със спрей пише „Акт”.

Според очевидци тази кола е присъствала и на протестите в Сливен. Колата е БМВ. Шофьорът влязъл в спор и с полицията, че не знае реда за арест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase