Снимка: БТА
fallback

Глоба в размер на 1000 лева наложи Районен съд-Варна на 37-годишен варненец, отправил телефонна заплаха срещу министъра на вътрешните работи. Това съобщиха от пресцентъра на съда.

В бързо производство по внесено от прокуратурата постановление съдът освободи от наказателна отговорност 37-годишния С. Лазаров и му наложи административното наказание.

Подсъдимият призна вината си, че на 13 февруари тази година, в състояние на афект, позвънил на телефон 112 и подал сигнал за бомбена заплаха срещу вътрешния министър Цветан Цветанов – престъпление, наказуемо по чл. 326, ал.1 от НК.

Oще по темата
37-годишният С. Лазаров подал фалшивия сигнал до телефон 112 от двора на Областна дирекция на МВР - Варна, където отишъл да регистрира закупен от него автомобил втора употреба.

В процеса на регистрацията в Сектор „Пътна полиция” мъжът разбрал, че е бил заблуден и си е купил значително по-стар автомобил от отразеното в документите на колата, което го ядосало и подтикнало към необмислената постъпка.

Решението на Варненския районен съд подлежи на обжалване пред ВОС в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 11 години

За 1000 лева вместо да го плашиш поне да беше го наплюл.

52

Анонимен

преди 11 години

1000 лв. веднага глоба по бързата процедура. А онези поръчкови биячи, които чупят носовете на протестиращите във Варна, няма да ги намерите, въпреки, че им има лицата снимани на видео. А от един телефонен разговор, сте успели да го проследите. ТАКА ЛИ БЕ МАМА ВИ *** МУТРЕНСКА!!! А стотиците ограбени възрастни хора? КАК НЕ МОЖАХТЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ ТЕХНИТЕ РАЗГОВОРИ И ДА ГИ АРЕСТУВАТЕ. ЗА БЕСИЛОТО СТЕ ВСИЧКИ.

51

анонимен

преди 11 години

Истината на хората им писна от мошеници и далавери и без хаберието на у правляващите.Според мен това,че някой е заплашил някой политик е по малкото зло,защото на народа му преля чашата и аз няма да се учудя ако някой вземе някой ден преди да се запали или само убие преди това гръмне някой от политиците в България и тогава да си сложи край на живота.

fallback