Скрийншот: Господари на ефира
fallback

Преподавателка по статистика във Великотърновския университет, изпаднала в нервна криза, псува студентите си по време на изпит. Това става ясно от кадри, излъчени в предаването "Господари на ефира".

В началото видеото започва с дискусия между преподавателката и студентите относно организационни въпроси около провеждането на изпита.

В един момент жената очевидно започва да се държи, меко казано, неадекватно, и истерично да крещи на студентите.

„Вие учили ли сте досега статистика? Т’ва да не е бабини деветини, да не е научен комунизъм?! Това е статистика! Не може да се процедира по философия, по политология, по майни г*зини и по право... Сто дисциплини право учите, само и само да има факултет по право... У всеки град факултет по право... На всеки селянин с пари – диплома по право...", възмущава се представителката на висшето учебно заведение.

"Задача по статистика се прави по статистика. Т’ва да не е математика да ви караме да смятате измишльотини – X + Y? Тук се работи с реални числа! Вие какво сте учили досега, бе!", продължава тя.

В крайна сметка я обзема толкова силен афект, че започва да псува най-хамалски студентите.

"Обяснява се веднъж, обяснява се на хора, не на изроди!”, казва преподавателят.

След като студентите я подканят да се държи като "нормален човек" и да не ги псува всички, тя се оправдава: Напсувала съм един!

Истеричните й писъци продължават до самия край на видеото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

385

емо

преди 11 години

пример за деградацията в държавата копирана от западните държави

384

аз

преди 11 години

До Анонимен 394Скъпа преподавателко, Вие не искате да разберете, че аз говоря за истински капацитети в областта си, които имат знания и достойнство,и биват уважавани не защото се подмазват. Чак не мога да повярвам, че някой истински преподавател би направил това. Чак не мога да повярвам, че Ви дойде на ума. За жалост Вие явно не сте от тях. Не от всеки *** става *** и точно поради това аз, например не съм преподавател, въпреки че бях много искана и ценена. Преценявам си възможностите,това е!

383

Мордор

преди 11 години

Един съвет! Пратете и жиголо да разхлаби малко :)

fallback