Снимка: Булфото
fallback

При тежка катастрофа на панорамния път между Мизия и Оряхово, загина 38-годишен граничен полицай, предаде Агенция Фокус.

Трагедията се случила към 2.40 тази нощ след като на заледен участък тир с полска регистрация се завъртял и в ремаркето му се ударил идващ от насрещното джип, в който пътували двама полицаи.

Водачът на джипа е починал, а колегата му и полският шофьор са невредими.

Заради катастрофата бе затворен пътят II-15 в района на Оряхово, съобщи пресцентърът на агенцията "Пътна инфраструктура". Обходният маршрут бе по пътя "II-11" Оряхово-Мизия.

Временно се затваря и пътят "Е-79" Мездра-Ботевград в района на Копляновец заради аварирали тежкотоварни автомобили. АПИ съобщава още, че временно се въвежда ограничение за движението на товарните моторни превозни средства по пътя "II-84" Якоруда-Аврамово-Велинград - автомобилите трябва да са без ремаркета и полуремаркета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

njama bivshi

преди 11 години

ekspert i morski,mainata vi!dano vi stigne sushtoto,***!lichno poznavam momcheto ot 20 godini,njama po-vnimatelen vodach!aman ot zlobata na tupazi kato vas

15

az

преди 11 години

До морски Отишал на майната си да бачка, оставил бременна жена и дете във вкъщи.... Стискай палци да не те стига. Почивай в мир Ботев :(

14

експерт

преди 11 години

Гледах по новините как се е нахендрил под ремаркето на тира.Едва ли е карал със съобразена скорост щото половината Джип липсва.Тъжното е ,че ще го изкарат герои загинал при изпълнение на служебния си дълг.Чудя се ако премиера се омята някъде докато пробва с колко може да се кара по магистралите как ше го оправят да не е виновен.А този си го е намерил добре,че на Поляка му няма нищо.

fallback