Снимка: YouTube
fallback

24-годишен мъж от Трявна се оплака от полицейско насилие. Мартин Цанев е качил във Facebook клип и твърди, че полицаи го измъкнали насила от колата му, тъй като бил паркирал неправилно. 

Случката се разиграла на 5 януари около 14.58 часа на центъра на Трявна.  „Помощ!“, крещи Мартин на записа, сниман с мобилния му телефон. „Как ще извършвате насилие над граждани? Ще ми счупите ръката“, заявява още той. „Ти панаири ли ще правиш?“, пита го един от полицаите. 

Шефът на габровската полиция Денислав Донков обаче е категоричен, че в случая няма полицейско насилие. По думите му двамата служители на реда са действали професионално и не са превишили правата си. 

Мъжът е задържан за 24 часа, но не за пътното нарушение, а заради това че е попречил на служебни лица да извършат задълженията си.

Той отказал на служителите да предостави документите си за проверка и влязал в колата си с намерението да потегли.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

Робин Худ

преди 11 години

Къде е сега този клип, защото мръсната ченгесарска *** трие всичко неудобно за тях. Вижте какво правят с протестиращите ченгетата българоубийци. Това което се случва говори ясно че в България няма демокрация, положението братя става като в Русия. Намирисва на гражданска война и неподчинение на никоя власт. Но това сами си го причиниха, никой вече няма да гласува, това не е моята държава, мразя всичко облечено във власт

121

Анонимен

преди 11 години

Тука гледам всеки втори адвокат, наизустил закона и обяснява как полицаите нямат вина.

120

Анонимен

преди 11 години

hahaha mnogo smeshen klip napravete boshte ,sled kato ne si dava dokymentite da my se moliat li ,ama i te sa ynikalni kotka i mishka.bravo za klipa no bravo i na tiuax .

fallback