Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Силният вятър, който от снощи бушува във Варна, събори дървета и комини във Варна, съобщиха от пожарната в града. Пострадали хора няма.

Материалните щети не са сериозни. Пристанището е затворено заради силния вятър. Пак заради него до момента са отменени три полета на летището, информираха оттам.

Самолетът за столицата за 9.30 часа, не е излетял. Не е кацнал и софийският в 8.45 часа. Полетът за  Виена, който трябва да се осъществи в 13.30, също е отменен. От Областното пътно управление съобщиха, че пътищата в региона са мокри и заснежени и се обработват от две специализирани машини

Паднало върху контактната мрежа дърво спря тролейбусния транспорт във Варна. Инцидентът е станал на ул. „Козлодуй”, а аварийни екипи работят по отстраняване на дървото и на повредата. Очаква се до няколко часа тролейбусите отнотово да поемат по градските маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Барна

преди 11 години

Ваната - най - злия град за живеене

26

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 12Ами нали искате да станете столица, правете си сметка от сега какво ви чака.

25

абе

преди 11 години

Кои дава повече от 400лв,ами то селяни бол.Кореняците отдавна не работят във Варна.Всичко се изнесе по чужбина.Селяците отдавна рабиха трудовия пазар в града

fallback