В Неделино е обявено бедствено положение. Снимка: Булфото
fallback

Кметът на Неделино Стоян Беширов обяви бедствено положение в общината заради проблеми, създадени от обилните валежи през последното денонощие.

Поройните дъждове прекъснаха улици и пътища в общината, като четири населени места са без пътен достъп.

Обилните дъждове са прекъснали пътищата към неделинските села Еленка, Изгрев, Кочани и Диманово, а четири населени места са без електричество.

От валежите са наводнени 16 къщи в Неделино, градът е затлачен от кални наноси, посочи кметът на общината.

От Областното управление "Пожарна безопасност и защита на населението"- Смолян посочиха, че са информирани официално за обявеното бедствено положение в Неделино.

Като цяло обстановката в област Смолян е спокойна след обилните валежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

dk

преди 11 години

до номер 6неделинци са едни от най прогресивните хора в района,така че връзката ти с пазарджик е съвсем неуместнав един от репортажите ти казаха ,че се изселват направо германия испания,а младите хора са атеисти,загрижени за семействата си и хич не ги интересуват ислямисти и тем подобни сектиако цяла БЪЛГАРИЯ се трудеше колкото неделинци никаква криза нямаше да има

10

социолог

преди 11 години

Като чета повечето коментарии на форумците си мисля, че не заслужаваме Б.Борисов да ни е премиер. Най-добре да се върнат Станишко и Доган-султан и да ни крадат и нищо да не строят. Толкова елементарно мислене, даже и да ни плащат пак не е нормално.ГЕРБ е единствената партия която иска да направи България по добро място за живеене а ние си искаме ***. Тогава гласувайте за БСП-ДПС-ДС и ще си я получите.

9

Анонимен

преди 11 години

Помаците се давят

fallback