Снимка: Bulphoto
fallback

Неправоспособен и пиян водач блъсна с автомобила си мъж, седящ на пейка в шуменското село Върбица. Това съобщиха от Областната дирекция на министърството на вътрешните работи в града. По-късно пострадалият е починал в дома си.

Инцидентът е станал вчера около 17,30 ч. на ул."Септемврийско въстание" във Върбица. 51-годишен мъж от село Иваново, шофирал лек автомобил Опел Вектра. При излизане от ляв завой изгубил контрол над автомобила, удрил се в метална ограда, след което колата излязла в ляво от пътя и блъснала седящият на пейка 69-годишен мъж от село Станянци.

Пострадалият е откаран в шуменската болница, където е установено, че има фрактура на таза. Освободен е за домашно лечение, но същата вечер е починал в дома си.

Водачът от село Иваново е шофирал след употреба на алкохол, като тестът с дрегер отчел 2, 10 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Задържан е за срок от 24 часа в Районно управление „Полиция" в град Велики Преслав. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Да почива в мир

преди 11 години

Сериозно се замислям да изкарам второ висше медицина, за да се самолекувам. То и сега успешно се диагностицирам с много четене на специализирана медицинска и фармацевтична литература, дори тук в българските аптеки новите лекарства не ги познават - факт, а лекарите само ми потвърждават поставената от мен диагноза. Няма незаменими хора с четене всичко се постига. За операции ходя извън България и се отнасят с мен като цар. Решение винаги има.

68

Анонимен

преди 11 години

То и в болницата да беше останал- пак щеше да почине завалията,оставен да лежи на някое легло.Виж,друго щеше да е,ако е пострадал господин ***,който нищо не плаща никъде.Като се събере родата има няма 200 *** пред входа и лекарите ще хвърчат като финикийци!

67

1990

преди 11 години

PREZ DALECHNATA 1990 JIVEEH v LULIN 5 i IMAH EDIN / kazvashe se/ UCHASTAKOV LEKAR TA TOI CHETESHE OT KNIGA KAK DA IZPISHE ;DOKSICIKLIN;po kolko i koga da go vsimam .TOVA BEHA PARVITE LIASTOVICI NA " VISOKO KVALIFICIRANITE". SASHTITE UBIHA I MAMA PREZ MART 2012. BDITELNOST i NE TOLERANTNOST kam TIAH, TOPETE GI , DAVAITE SIGNALI na MINISTARA. TOVA NAPRAVIH I AZ/ DRUG E ? KAKVO STAVA SLED TOVA/ NO HIE TOVA MOJEM .

fallback