Снимка: Dnes.bg
fallback

Пожарът в местността Меча поляна на Витоша продължава да бъде гасен. Силният вятър затрудни вчера работата на огнеборците, но късно снощи пламъците са били ограничени, съобщи БНТ.

Oще по темата

Борбата с огъня е продължила цяла нощ. Около 40 декара треви и храсти и половин декар борова гора са станали жертва пожара.

По официална информация няма опасност за населените места в района и за съоръженията, намиращи се над хижата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

КГБ

преди 11 години

40, ей поредната ***, която цикли пред току що вкаралия си Интернет!!! Като си толкова отворен, кажи ми от зелените организации кой се качи горе да гаси, а??? Ти ли бе отворко долен?!?!

36

mgs

преди 11 години

До do 28Виж, не говоря че разбирам от планини и писти. Само предполагам, че южните склонове на Витоша (и там съм бил, не се притеснявай), са също толкова сухи.Като направя сметката за пожарите 3:0 за сега, в полза на тези с по-"добрата" гледка, си правя изводи, които споделям. Спомнете си как преди години се говореше преди за Опазване на околната среда и какво се говори сега за еколозите. Та извода ми е:Или сте платени драскачи или сте с промити мозъци - Тъжно...

35

Бушона

преди 11 години

Абе тия дето палят горите луди ли са и алчността ги гони отвсякъде. Чий хора за тези ненормалници. Как може да палиш гората в собствената си държава. И няма ли полиция за такива като тях. Ами пуснете цивилни ченгета в персонала на Витоша и ще видите как бързо ще бъдат заловени. И тогава главите ниско в пламъците. Втори случай няма да има!!! А то гори периодично, за да разчиства място за писти, за да няма въздух за столицата, нищо че се пренаселява.Идиотщина. Караджова спи ли какво!?

fallback