fallback

Общ преглед

Нетрадиционен домашен любимец радва жителите на димитровградската улица "Простор".

Щъркел, долетял преди около месец, вместо да отлети на юг, е останал да живее сред хората в града.

През деня той обикаля около река Марица, която се намира на метри от блоковете, а вечер пристига до компанията в градинката, където децата му се радват, а възрастните го хранят, споделиха хората от квартала.

Първоначалната радост обаче вече е заменена с притеснение, че зимата идва, а щъркелът не отлита на юг. Затова и хората започнали да търсят съдействие от институциите, за да се погрижат за птицата.

В крайна сметка се очаква щъркелът да бъде закарана до спасителния център в Стара Загора, където да прекара зимата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

чужденец

преди 11 години

За щъркела добре! Ама колко бастунстанци ще изпукат от глад и студ тая зима няма да истина!

25

Татко

преди 11 години

*** в устите на майките на всички злобилни ,комплексирани ,грозници - нереализирани в живота ,които искат да убият щъркела поради някаква болестна причина в самите им мозъци... Дано ви се струпат тежки болести и страдания! Така зад компютъра сте много големи ..но при първия проблем ще плачете ,о жалки същества такива! Вие сте грешка от самото си зачатие , по всяка вероятност сперматозоидите не са били качествени .... Дано страдате мръсни ***! Жал и мъка за вас до последния ви час!

24

Милена до 26

преди 11 години

Ха ха аман от псевдо европейци като тебе, които си мислят, че са нещо повече от средностатистическия български селянин :) Какво толкова 25 обича щъркелово месце, а и виж колко раздърпан и съсипан е тоя убит щъркел. ти пиле ядеш ли? е щом ядеш пиле имаш правото да мълчиш !

fallback