Снимка: Impact Press Group
fallback

Автомагистрала „Марица” е временно затворена за движение заради пътнотранспортно произшествие между два ТИР-а, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Ранени са трима души.

За движение е въведен обходен маршрут Харманли-Любимец-Свиленград и обратно.

По първоначална информация на полицията при катастрофата са се ударили два товарни автомобила и лека кола.

Автомобил "Ауди А-6", движещ се в посока Свиленград – Харманли, изпреварва неправилно ТИР с турска регистрация и се удря челно в товарен автомобил, пътуващ от Германия за Турция с австрийска регистрация и водач – български гражданин.

От удара австрийският товарен автомобил навлиза в насрещното платно и се удря челно в друг ТИР с турска регистрация, пътуващ от Истанбул за Германия.

Тежко ранени са водачите на лекия автомобил и водачите на двата ТИР-а.

Инцидентът е станал в 06.20 часа в района на отбивката за Свиленград, съобщава "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Обикновен водач

преди 11 години

За съжаление мнозина като седнат в ауди/бмв/мерцедес си мислят, че стават ВЕЛИКИ шофьори - не стават просто по-самонадеяни, агресивни и опасни за себе си и най-вече за другите. Тук се абстрахирам че водачи на такива луксозни возила най-често се асоциират с мутри (което само по себе си предполага агресия), но има и "редови" ползватели на тези марки, които се изкушават да настъпят газта и да изпреварват като пилоти от Ф1. Резултатите ги четем по новините, а тези без късмет ги заравяме на 2 метра.

38

Анонимен

преди 11 години

Бах таз двулентова магистрала :D

37

Васко

преди 11 години

До всички, които винят ЗДП в частта му за задължителни светлини през деня.Вижте какво, закона е закон, просто го спазвайте и това е. Н а тоя *** с Аудито, ако щеш олимпийският огън му запали на колата, пак ще намери начин да кара като Фитипалди и да предизвика катастрофа. Тук фаровете нямат нищо общо. На тоя му е угаснала крушката в главата!

fallback