fallback

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

бай Иван

преди 11 години

Ужасът на летището в Бургас! (18+)Снимките не са подходящи за деца и хора със слаби нерви18 юли 2012 20:03И кое е неподходящото на снимките,автобусът или ченгето което закрива обектива на камерата?Ужасът е голям,но нека всички да видим колко трябва да си издухан ,че да тръгнеш да убиваш невинни хора.Съболезнования за загиналите

91

до Лира

преди 11 години

драга Лира благодарение на Пърл Харбър и съответното емоционално състояние доведе до това САЩ да влезнат във войната. Уточнявам, че при бомбандировката на Пърл Харбър загиват 3000 американски войници, които са изпратени пушечно месо за да може да предизвикат емоционални реакции у американското население. След атентата почти всички американци подкрепят влизането на САЩ във военни действия. Това, което остава на заден план е, че войниците са изпратени от ръководството на САЩ, на сигурна смърт.

90

ЛИРА

преди 11 години

Боже,наистина сме невероятно племе!Какво ви става бе хора?Еди кой си-и палестински деца без крака сме виждали и за тях ми е мъчно!Едва ли има по-гнусно престъпление от терористичен акт-залагаш бомба и подличко се скатаваш зад ъгъла!Това са невинни хора,деца-спомнете си играчките-бомби и т.н.МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ ПЛАЧАТ ЕДНАКВО ЗА ЧЕДАТА СИ!!!

fallback