Натровените са добре, информираха от болницата в Благоевград. Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Четирима души са настанени в инфекциозното отделение на Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград, след като пили кафе фрапе в благоевгоевградско заведение вчера.

Най-напред са били приети две жени - майка и дъщеря, със силно повръщане и симптоми на хранителна интоксикация, като в по-тежко състояние е била майката.

По-късно към 20 часа вечерта в отделението са постъпили с подобни оплаквания още две жени, консумирали също кафе фрапе с прясно мляко в същото заведение, едната от които е служителка там.

В момента пациентите са по-добре, направени са изследвания, а резултатите се очакват след три дни, информираха от инфекциозното отделение.

От Областната дирекция по безопасност на храните в Благоевград съобщиха за БТА, че в момента инспектори извършват проверка във въпросното заведение и ще информират по-късно за резултатите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

ХЕИ

преди 11 години

ХИГИЕННО - ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ИНСПЕКЦИЯ

47

Анонимен

преди 11 години

Какво се получава.Веригата кауф или била,или някоя друга казва на една мандра-Искам 20000 кофички "мляко" на 30 стотинки за брой.От там им казват ,че това е абсурдно.Веригата казва тогава си е-те ***-ката и производителя почва да смесва тебешир с технически мазнини и куп отрови.А бабите и не само се радват,че ядат кисело мляко по 40 стотинки кфичка

46

лекар -ординатор

преди 11 години

Това е най-малкото което се очаква след като водещи в безопасност на храните. Това че до сега нее станало взрив от хранителни натравяния си е чиста случайност. Така е като поверихте здравето си на ветеринари.. Остава и да ги пуснете в лечебната мрежа. Те и без това Герб ни имат за овце.

fallback