Снимка: Bulphoto
fallback

Мотоциклетист загина в плевенското село Дъбован, съобщиха от Областната дирекция на министерството на вътрешните работи в Плевен. Около 00:20 часа мотоциклет "Ямаха Белуга", управляван от 38-годишен местен жител, е напуснал пътното платно и се е ударил в паркиран на тротоара лек автомобил "Фиат", при което е починал.

Лекари от Гулянци са установили смъртта на водача. Пристигналите за оглед автоконтрольори са установили, че мотоциклетистът е неправоспособен и се е движил с висока скорост.

Трупът е изпратен за аутопсия. За престъпление по чл.343 "в", ал.1 от Наказателния кодекс работа продължава разследващ полицай. Сезирана е прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Темерут

преди 11 години

Тоя пък за 38 години не намерил време една книжка да изкара!!!

32

Ди

преди 11 години

Омръзна ми от ***! Ще ме прощавате,но в катастрофи с коли умират много повече невинни от тези с мотори!Мрънкате, че по улиците хвърчели мотори - а вие комплексирани гражданчета колко пъти сигнализирахте за това?Колко пъти предотвратихте някоие състезание, което сте видели - аз го правя! Нямате право да ревете,щом само стоите и гледате сеира, да не говорим, че като се качите в колите си карате с преившена скорост, не зачитате предимство, особено на мотористи! Обаче това не ви впечатлява!

31

ВВ

преди 11 години

Поредния донор на органи...

fallback