Снимка: Facebook
fallback

Солидно почерпен младеж се помисли за Чък Норис, потроши с гол юмрук няколко витрини в Благоевград и припадна от кръвозагуба.

19-годишният младеж е осъждан за кражби, съобщиха от МВР.

Благоевградчанинът бил спипан от униформените вчера къв 21 часа, когато разтревожени граждани сигнализирали, че младежът нанесъл дясно кроше на витрината на магазин за обувки в центъра на града.

Свидетели на вандалската проява разказали, че той излязъл от заведение солидно почерпен и без някакви основателни причини налетял на чисто нов джип „Тойота Ленд Крузър”. Счупил задното дясно стъкло на луксозния автомобил.

В прилив на адреналин „веселякът“ продължил да демонстрира бойния си дух по улицата, чупейки с юмрук последователно витрините на ключарско ателие и магазин за обувки.

Минути по-късно младият мъж загубил съзнание от силната кръвозагуба от дясната му ръка и припаднал.

След оказаната му медицинска помощ той е транспортиран от екип на Филиала за спешна медицинска помощ в Благоевград за лечение в „Пирогов”, без опасност за живота.

По случая са образувани досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

IVAN4O

преди 11 години

SIGURNO SE E NAPIL ZARADI HUBAVA NI DARJAVIZA RABOTA,PARI,TOKA, GORITE I ZAKONITE VSI4KO E OKEI TA SI E NAMERIL POVOD.TA 4OVEK NE MOJE DA OTREZNEE TA DA SE NAPIE KAKTO TREBVA

45

gotiniq

преди 11 години

какво ли не прави,цар алкохол полувината в пандиза кадето лежат са употребява ли алкохол.преди деанието си,цар е алкохола.

44

БРАННИК

преди 11 години

Шо те боли куру, нема връзка!

fallback