Снимка: Булфото
fallback

53-годишен мъж е постъпил в благоевградската болница след лечение в Гърция.

Той е приет около 14.00 часа в безпомощно състояние, съобщи пред Фокус директорът на болницата в Благоевград д-р Красимир Михайлов.

53-годишният Йордан Кузманов от Сливен е транспортиран от екип на Центъра за спешна медицинска помощ и е настанен в нефрологично отделение.

Той няма остри заболявания, а по-скоро хронични, сочат прегледите направени в болницата.

След стабилизирането му, ще осъществим контакт със социалните служби, като ще предложим да бъде настанен в дом за възрастни хора, допълни д-р Михайлов.

Кузманов е лекуван, но не се знае по какъв начин, тъй като документите, с които е изпратен, са на гръцки език.

Това е третият случай, в които в благоевградската болница постъпва за лечение мъж, изпратен в безпомощно състояние от съседна Гърция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ellin

преди 11 години

като сме *** защо използваш гръцко име? Между другото малко инфо.. Ако човек отиде до една градска болница в Гр ще види че по коридорите е пълно с български роми, който се лекуват безплатно за каквото се сетите. Добре че вече в Гр ги различават от българите! За разлика грък, с осигуровки в Гр пострада преди 2 години. В голяма Софийска болница лечението му излезе 12 хиляди лева защото "не били на ясно как ще си получат парите от европейската здравна карта"..

34

Тодор Б.

преди 11 години

Като чета коментарите по-долу болезнено ми стават ясни следните неща: - твърде много хора разполагат с твърде много свободно време за незначителни неща - гърците и българите са еднаква "калпава стока" - НЕ СТАВАМЕ за нищо - не бива да се занимаваме (по форумите) с неща извън нашите компетенция и възможности, най-малкото защото не може да се отрече, че с приказки нищо не се променя.

33

bg

преди 11 години

a dali e taka ili e izgodno da se govori taka. zashto n ego izlekuvaha,vzeha parite za izlsedvaniya i go varshtat, a nasjite za shto go vzemat,a dali sa go lekuvali pravilno? offffffffffffff

fallback