fallback

Срещу 1000 лева парична гаранция беше освободена директорката на варненската детска ясла „Иглика” Дияна Кунева. Тя попадна в ареста, след като в четвъртък по обед беше заловена с подкуп от 700 лева. 

Разследването по случая продължава от икономическа полиция и Варненската окръжна прокуратура. 

Oще по темата
Директорката на детска ясла №11 „Иглика” в черноморския квартал  „Младост” беше задържана в четвъртък около 12.00 часа по обяд на работното си място  веднага след като взела 700 лв. рушвет от майка на двегодишно дете, за да му осигури място в яслата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

АНОНИМЕН

преди 11 години

До Бъдещ батко АМИ СТЯГА ГИ ЗА В КЪЩИ, ЗА ДРУГАДЕ НЯМА МЯСТО!!!

11

ГРОБ или не

преди 11 години

Аз всички директорки на ОДЗ-та във Варна, които познавам, а познавам много са комунистки лапнали на този пост още охо ... много отдавана, а тези които са отскоро пак са от хората на БСП, щото кмета нали е .................. Та всички до една вземат пари и се разпореждат като някакви частни собственички.

10

Баба Яга

преди 11 години

До Анонимен относно детските градини и ясли в Германия - говориш абсолютни глупости, нещата изобщо не са така. Яслените групи например са от 10-11 деца, има две възпитателки, които непрекъснато се грижат за децата, а не си чоплят носа или говорят по телефона. Няма така наречените лелки, децата седят по цял ден в детските градини, обядват там, спят - до 2 г- възраст в кошари, след което в легълца. Непрекъснато ги извеждат навън и най-важното - никой не си позволява да удря детето ти.

fallback