Ще чистят Слънчев бряг главно през нощта. Снимка: Impact Press Group
fallback

Курортният комплекс "Слънчев бряг" от това лято ще се почиства основно през нощта, а нововъведението се прави заради спокойствието на туристите, съобщиха от ръководството на курорта.

Досега отпадъците от алеите се изнасяха с тежка техника в сутрешните часове и това създаваше неудобство на курортистите.

За да не пречи на летовниците, техниката, която ще извозва събрания боклук, ще минава късно през нощта.

Въпреки това сутрешното почистване, между 6 и 10 часа, няма да бъде напълно отменено, но ще бъде облекчено и допълнително спрямо основното.

От това лято почистването на комплекса ще става от 20.00 до 2.00 часа, а за събирането на боклука ще бъдат поставени и над 100 нови кофи за смет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ии

преди 12 години

Би било логично да прекръстим Черно море на Кафяво море... по му подхожда.

27

Анонимен

преди 12 години

Брей,нововъведение казвате?! Ами явно пишещите в Днес БГ са някакви пубери,защото иначе щяха да помнят,че при соца се чистеше между 4 и 6 призори. И магазините тогава зареждаха,а улиците се миеха почти всяка сутрин! А сега *** прашат с метлите към 9'30-10 ч.,за миене да не говорим,2-3 пъти годишно. Разни баничарки и бусове сноват по цял ден между гаражни бакалии и създават хаос и задръствания...P.S. Не говоря за София,там пък е кошмар-вие си го знаете!

26

МАРИ

преди 12 години

Най-после се оросиха! Така трябва да се чисти и в градовете, а не в пиковете часове!!!

fallback