Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка. Снимка: архив Булфото
fallback

Ротвайлер е ухапало 8-годишно момче в местността "Кирека" на град Каспичан, съобщиха от МВР.

Детето си играело с топка и тръгнало да я гони. В това време кучето, което млада жена разхождала на повод, се спуснало към момченцето.

Oще по темата

Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка.

То е откарано за преглед в шуменската болница и след медицинска намеса е изписано, допълва "Дарик".

По инцидента работят служители на РПУ - Нови пазар.

Поредният случай на нападение от куче се разиграва след седмици полемика в обществото за съдбата на бездомните псета у нас.

Проблемът отново на дневен ред, след като глутница разкъса в столичния квартал "Малинова долина" професор Ботьо Тачков, който по-късно почина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

202

Анонимен

преди 11 години

Би трябвало да се узакони задължително явяване на тест за общо послушание на собствениците с кучета от определени породи - ротвайлери, питбули, алабай, кане корса.. А при първа проява на агресия собствениците на кучета, независимо от породата, трябва да бъдат задължени да изкарат такъв курс с изпитен тест. Агресия - непредизвикана проява на нападение върху друго куче или човек. Масово се забелязват хора, собственици на кучета и от най-миролюбивите породи като лабрадори да не умеят да ги владеят

201

До модераторите

преди 11 години

Възмутена съм от злобата и омразата които царят в сайта Ви! Тук толерирате и рецепти за отравяне . Смятате ли че това повишава рейтинга на сайта Ви? Е, моят коментар можете да го изтриете

200

Анонимен

преди 11 години

Кучето е отговорност не само към самото животно, а и към околните. Много хора не осъзнават тази дума отговорност, когато правиш нещо имаш свобода, но без да вредиш на другите около теб! Така е и с шофирането, но просто някои хора са оперирани от това чувство.

fallback